DIGITALITZACIÓ

L'Ajuntament de Parets rep el guardó al 'Reconeixement Administració Oberta 2019'

L'objectiu del títol és «valorar i reconèixer la implantació i ús dels serveis d'administració electrònica i la transformació digital»

El reconeixement es concedeix conforme amb el nombre d'habitants. Així, Parets figura en el 'Top 10' en els municipis d'entre 5.001 i 20.000 habitants

101109-vistes-parets-generals 2

101109-vistes-parets-generals 2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets del Vallès ha rebut el guardó atorgat per l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) que es concedeix als consistoris i consells comarcals de Catalunya que «destaquin en la implementació de l’administració digital en les seves organitzacions». 

El reconeixement es concedeix d’acord amb el nombre d’habitants de cada municipi. Així, Parets, figura en el Top 10 en la categoria de municipis entre 5.001 i 20.000 habitants. 

El Consorci AOC, segons fa saber l’Ajuntament, valora una sèrie d’indicadors objectius a partir de l’anàlisi de les pàgines web dels 947 consistoris i 42 consells comarcals de tot Catalunya i de l’ús que li donen els serveis del mateix consorci.

Notícies relacionades

L’objectiu del guardó és «valorar i reconèixer la implantació ús dels serveis d’administració electrònica i la transformació digital en la relació dels ajuntaments amb la ciutadania i la seva gestió interna». 

Més notícies de Parets en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA