MÉS RECURSOS DE NETEJA MUNICIPAL

Parets incrementa la recollida de residus voluminosos a dos dies per setmana

La mesura entrarà en funcionament a partir del mes de setembre pels retards causats per l'emergència sanitària

El consistori també augmentarà la neteja de la via pública durant la campanya d'estiu i fins a finals de setembre amb un sistema de reg mecanitzat

ajuntament-parets

ajuntament-parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets del Vallès incrementa el servei de recollida de residus voluminosos i trastos vells a dos dies per setmana. A més, incorporarà la retirada de matalassos i electrodomèstics. 

Aquesta mesura, anunciada fa uns mesos i incorporada en el pressupost del 2020, entrarà en funcionament a partir del mes de setembre arran dels retards causats per l’estat d’alarma i les mesures de seguretat post-Covid.

En aquesta línia, el consistori també està estudiant ampliar el nombre de setmanes en què es farà la recollida de la poda domèstica a domicili. La recollida de voluminosos, informen, haurà de ser mitjançant cita prèvia. 

Increment de la neteja a la via pública 

L’Ajuntament de Parets ha informat que, durant la campanya d’estiu i fins a finals de setembre, incrementarà la neteja de la via pública amb el sistema de reg mecanitzat mixt i manual. Així, s’utilitzaran una vegada per setmana dos equips de neteja complementaris formats per un camió cisterna amb un conductor i un peó i, a més, un altre vehicle elèctric auxiliar amb un peó especialista. 

Aquesta mesura, impulsada des de la Regidoria de Via Pública, serà complementaria a la neteja diària i a les desinfeccions o altres neteges que es duguin a terme amb personal propi o extern. Els treballs de reg mecanitzat, diu l’Ajuntament, tindran en compte les zones de més afluència de persones

Notícies relacionades

L’alcalde i regidor de Via Pública i Serveis Urbans, Jordi Seguer, ha declarat que «mai l’Ajuntament havia destinat tants recursos tècnics i humans per netejar els nostres carrers». L’alcalde ha aprofitat per recordar també la contractació de sis operaris més de neteja entre el setembre i el desembre que reforça el servei de la zona de polígons. 

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA 

Temes:

Ajuntaments