INICIATIVES POST-COVID

Neix a Parets el Music Truck Fest, un festival ambulant a bord d'una caravana

La iniciativa pretén oferir una oferta diversa que vagi des del teatre a la poesia passant per qualsevol tipus d'estil musical

Les primeres actuacions del projecte seran en terreny local els pròxims dies 19 i 26 de juliol. El lloc està per determinar ja que, diuen, «nosaltres anirem al públic»

parets truck

parets truck

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La crisi sanitària originada per la Covid-19 ha deixat una nova normalitat plena d’excepcionalitats. D’aquest context neix el projecte Music Truck Fest, ideat per un grup de tres adolescents de Parets del Vallès

Aquesta iniciativa pretén portar els escenaris als carrers i brindar una oferta diversa que vagi des del teatre a la poesia passant per qualsevol tipus d’estil musical, que serà el fil conductor. 

Les creadores del Music Truck Fest, Noa i Lena Briceño juntament amb Lucas Castillo, han explicat que «la idea és que la gent pugui participar en cada espectacle, gent diferent, gent local del poble on anem». Per aconseguir-ho estan remodelant una vella caravana que serà l’escenari de les actuacions.

La caravana actuarà a Parets els dies 19 i 26 de juliol 

El Music Truck Fest iniciarà el seu recorregut en terreny local, Parets del Vallès, els dies 19 i 26 de juliolNoaLena Lucas han declarat que l’escenari mòbil «permetrà a la gent poder assistir amb les mesures pertinents». 

El lloc de les actuacions està sense determinar: «Al matí podem estar tocant en un barri i a la tarda en un altre. En lloc que el públic vagi al teatre, nosaltres anirem al públic». El grup d’adolescents ha ressaltat la idea d’acostar la cultura a la gent i recolzar l’escena local catalana com un dels eixos principals de la iniciativa.

Notícies relacionades

D’altra banda, la música en directe és l’altra part fonamental que NoaLena Lucas volen remarcar. «En una gravació, una cançó sempre sona igual. En un directe mai sonarà de la mateixa manera. Precisament ara que no hem pogut anar a concerts, festivals, teatres... ara sembla que la gent s’ha adonat de la importància de la cultura i ha après a valorar molt més la interacció».  

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA