'PARLEM-NE: L'ESCENARI POST-COVID'

La ciutadania de Parets podrà fer propostes per a la recuperació post-Covid

El ple municipal aprova la creació de sessions presencials per avaluar els efectes de la crisi des de l'òptica social, econòmica i cultural

El projecte comptarà amb una plataforma tecnològica que permetrà la recollida de propostes ciutadanes mitjançant formularis web

ajuntament-parets

ajuntament-parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets del Vallès impulsarà la creació de l’espai de col·laboració transversal ‘Parlem-ne: l’escenari post-Covid’, que pretén ser un lloc de trobada i treball dels diferents sectors socials, econòmics, culturals i polítics del municipi.

Així ho va aprovar el ple municipal el 25 de juny per unanimitat, per engegar «un lloc de trobada d’idees, sensibilitats i problemàtiques», on es faci una anàlisi de la situació i propostes per afrontar els mesos venidors, expliquen des del consistori.

Notícies relacionades

L’espai constarà de sessions presencials, amb l’objectiu de «recollir propostes, fer el seguiment i l’avaluació de les que s’hagin prioritzat». A més, comptarà amb acompanyament tecnològic, una plataforma que permetrà també la recollida de propostes mitjançant formularis web.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA