nous rebrots

Dos d'ingressats per Covid-19 a l'Hospital de Mollet després de quatre setmanes sense infectats

També s'han detectat diversos casos sospitosos i els professionals sanitaris del centre de referència a Parets del Vallès reclamen «prudència i responsabilitat» a la ciutadania

fsm2

fsm2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de quatre setmanes sense cap ingrés, l’Hospital de Mollet ha registrat dos ingressos per Covid-19 amb simptomatologia respiratòria. El centre també ha detectat alguns casos sospitosos o amb símptomes del coronavirus. Per aquesta raó ha demanat a la població que s’extremin les precaucions, segons informa el medi local ‘SomParets’.

Segons ‘SomParets’, la Fundació Sanitària Mollet manté zones d’hospitalització sectoritzades per poder fer front a qualsevol rebrot però vol recordar «la importància d’actuar amb responsabilitat ciutadana, molta prudència i anar recuperant la normalitat de forma progressiva» però mantenint les mesures de prevenció, les distàncies de seguretat i el rentat de mans. «És responsabilitat de tots ajudar a garantir la salut dels nostres conciutadans i especialment de les persones més vulnerables», apunten.

L’Hospital de Mollet del Vallès era lliure de Covid-19 , després de diverses setmanes caracteritzades pel descens d’ingressos i defuncions per coronavirus en aquest centre sanitari de referència per als ciutadans de Parets del Vallès.

Notícies relacionades

Les altes acumulades sumaven gairebé 500 persones i, en relació amb la setmana de l’11 al 17 de maig hi va haver dues defuncions. Malgrat això, l’Hospital de Mollet ha mantingut una àrea d’hospitalització preparada i aïllada en cas que hi hagi nous ingressos en les pròximes setmanes. 

Més notícies de Parets