urbanisme

Parets reprèn l'asfaltatge de carrers i millores a la via pública paralitzades per la crisi sanitària

El 15 i el 16 de juny s'iniciaran les obres als carrers Berenguer i Àngel Guimerà, respectivament

asfaltat-carrers

asfaltat-carrers

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 15 de juny s’iniciaran les obres de millora de la via pública al carrer Berenguer de Parets del Vallès, que estarà tallat al trànsit entre les 8 i les 18 hores, tot i que s’obrirà el pas de vehicles al veïnat per accedir als aparcaments privats. Per executar les obres, es desviarà el trànsit d’aquest carrer pel carrer de Rius i Taulet. L’accés a l’aparcament municipal no es veurà afectat. La previsió per a l’acabament de les obres en aquest carrer és el 19 de juny.

I és que, a causa de la crisi sanitària de la Covid-19, les obres de reparació, conservació i manteniment de l’asfaltatge a Parets del Vallès havien quedat aturades. No obstant, a causa de la desescalada, el consistori les ha pogut reprendre. 

Els treballs van començar el 8 de juny, amb l’asfaltatge del segon tram del carrer de la Impremta, després que l’arranjament del primer tram finalitzés el mes de novembre passat. Per facilitar la mobilitat dels veïns i les veïnes d’aquest entorn així com de l’activitat econòmica de la zona, s’ha habilitat un pas alternatiu per a vehicles, amb un carril d’entrada des de l’avinguda de Francesc Macià i en direcció a l’Eixample. Es preveu que les obres finalitzin el 17 de juny.

El carrer d’Àngel Guimerà també es tallarà de 8 a 18 hores, a partir del 16 de juny, per dur a terme les obres de reparació, conservació i manteniment del paviment. A partir de les 18 h, s’obrirà al pas de vehicles perquè els veïns i veïnes que disposin d’aparcament privat puguin accedir-hi. Les obres finalitzaran el 18 de juny.

L’alcalde de Parets i regidor de Via Pública, Jordi Seguer, ha apuntat que «s’han hagut d’ajornar aquestes actuacions a causa de la crisi sanitària de la Covid-19, però les hem reprès quan ha sigut possible. També hem detectat altres carrers on caldrà fer actuacions similars i la voluntat és executar-les durant el mandat, a fi d’actualitzar els carrers del nostre municipi».

Notícies relacionades

Prèviament se senyalitzaran els carrers afectats i s’informarà de les actuacions els veïns afectats. Els terminis per a l’inici i l’execució de les obres en aquests carrers podrien veure’s afectats en cas que les condicions climatològiques fossin adverses i no es poguessin dur a terme tal com està previst.

Més notícies de Parets