fins al 31 de juliol

Parets del Vallès obre el termini d'inscripcions per al casal d'estiu

Estarà limitat a 360 nens i nenes, i es prioritzaran aquells empadronats o matriculats als centres educatius de la localitat

jocs-daigua

jocs-daigua / memoriadepez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dijous, 11 de juny, s’obre el termini d’inscripcions per participar en el casal d’estiu de Parets del Vallès. El casal començarà el 29 de juny i finalitzarà el 31 de juliol. El dilluns 27 de juliol no hi haurà casal perquè és dia festiu local.

Aquest any el casal d’estiu de Parets estarà limitat a 360 nens i nenes, i es prioritzaran aquells nens empadronats i/o matriculats als centres educatius de la localitat. A més, l’Ajuntament subvencionarà els que estiguin empadronats i escolaritzats al municipi.

L’horari de les activitats serà de 9 a 13h i tindrà un preu de 250 euros per als nens i nenes de Parets, i de 300 euros per a aquells que no siguin del municipi. També es disposarà de servei de menjador, de 13 a 15 h, al preu de 214 euros. Aquest preu serà el mateix per als empadronats i no empadronats al municipi.

Notícies relacionades

Les inscripcions es podran fer al pavelló, aquest dijous, 11 de juny, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h dissabte, 13 de juny, de 9 a 14 h, i caldrà portar la següent documentació: inscripció feta, declaració responsable, fotocopia tant de les vacunes com de la TSI i fer el pagament de 50 euros per la reserva de la plaça. Cal recordar que per realitzar la inscripció s’ha portar mascareta.

Més notícies de Parets