desconfinament

Parets amplia l'espai del mercat setmanal de Can Berenguer per garantir la seguretat

Durant els dies de venda ambulant estarà prohibit aparcar i estacionar a l'aparcament del Camp de les Peces i el de Can Berenguer, i el carrer Prat de la Riba entre Monistrol i la Mina

mercat-eixample

mercat-eixample / memoria de pez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb l’arribada del mes de juny s’ha recuperat la normalitat als mercats ambulants de l’Eixample i del Barri Antic de Parets del Vallès, que, a diferència de les últimes setmanes, ja poden instal·lar-se amb la totalitat de les parades de venda.

Per garantir les mesures necessàries de seguretat i distància entre les persones, el mercat de Can Berenguer ha ampliat l’espai destinat a parades i, a partir de divendres passat, 5 de juny, i fins a nou avís, es tancarà el carrer Prat de la Riba entre Monistrol i la Mina, segons informa el consistori vallesà. Al carrer la Mina es podrà circular en els dos sentits, únicament els dilluns en què hi hagi mercat a Can Berenguer.

Pel que fa al mercat del Camp de les Peces al Barri Antic, com és habitual, no es podrà aparcar a l’espai que ocupa el mercat els dimecres.

Notícies relacionades

Així doncs, estarà prohibit aparcar i estacionar durant els dies de mercat als recintes i carrers indicats: aparcament del Camp de les Peces, carrer Prat de la Riba entre Monistrol i la Mina, i aparcament de Can Berenguer.

Més notícies de Parets