per al desconfinament

Parets del Vallès comença el repartiment de 3.000 mascaretes infantils

Es tracta d'un material reutilitzable i amb una petita obertura per posar-hi un filtre perquè sigui més efectiu

mascaretes

mascaretes / memoria de pez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets del Vallès ha començat el repartiment de prop de 3.000 mascaretes per als nens i nenes del municipi d’entre 3 i 14 anys. 

El material s’envia a mesura que el consistori les rep de les persones que les confeccionen, i es preveu que entre demà dijous i la pròxima setmana totes les mascaretes hagin arribat als seus domicilis.

Aquest equip de protecció de fabricació local ha sigut confeccionat per costureres de diferents comerços del municipi «com la Marta, d’El Didalet; l’Anna, de la Merceria 21 Botons; la Yanira, de Cose Fils, i la Maria, de Nova Mar», descriu el consistori en un comunicat. 

Es tracta de mascaretes reutilitzables i amb una petita obertura per posar-hi un filtre perquè siguin més efectives.

Amb aquesta iniciativa, que ha implicat diverses regidories, es pretén, entre altres coses, impulsar el comerç local gestionat per dones i, alhora, «recordar als més petits que, ara que es pot sortir, s’ha de continuar tenint la màxima precaució possible, i per això és important fer-ho amb la mascareta», explica l’ajuntament vallesà.

En la carta dirigida als nens de Parets, que acompanya les mascaretes, el consistori també dona les gràcies a totes les criatures per la paciència i el bon comportament que han tingut al llarg del confinament i els proposa que enviïn un dibuix o un escrit per explicar com estan vivint aquests dies. 

Notícies relacionades

Els missatges es podran compartir en xarxes socials, recollir-los per fer una exposició o potser un llibre. Els nens i nenes que ho vulguin poden enviar un correu electrònic a alcaldia@parets.cat amb el nom, cognoms, edat i el nom de la l’escola o institut.

Més notícies de Parets