promoció de l'economia

Networking i Les Costureres del Poble, dues iniciatives per reactivar l'economia a Parets

L'ajuntament vallesà impulsa dos projectes per promoure el teixit empresarial i comercial de la localitat, molt afectat després de la crisi sanitària

110214-fotos-aries-helicopter 98-1588577662

110214-fotos-aries-helicopter 98-1588577662

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una de les conseqüències de la crisi sanitària de la Covid-19 és que ha repercutit en l’àmbit econòmic. És per això que la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Parets del Vallès ha creat dues iniciatives amb l’objectiu de facilitar la reactivació econòmica en l’àmbit comercial i empresarial al municipi.

D’una banda, s’ha creat una xarxa local per al teixit empresarial anomenada Networking Parets que es dirigeix a totes les empreses de la localitat que vulguin compartir sinergies. 

«El primer pas és molt simple, ja que les empreses interessades han de respondre a preguntes com qui són, quina activitat desenvolupen o què poden oferir. D’aquesta manera, es vol crear una xarxa empresarial per intercanviar experiències o productes, entre d’altres», explica la regidora de Promoció Econòmica de l’ajuntament, Carme Herrero. 

En aquesta primera iniciativa, el consistori vallesà actuarà com a nexe d’unió i permet compartir tota la informació relativa a serveis o productes de les empreses que consideren que poden ser d’interès general.

La segona iniciativa es diu Les Costureres del Poble, en què modistes, merceries, comerços de roba de la llar, entre d’altres, confeccionaran prop de 3.000 mascaretes per als més petits del municipi. Aquest projecte té com a finalitat promocionar el comerç i, en concret, les dones que treballen en el teixit comercial.

Notícies relacionades

«Esperem que aquestes dues iniciatives, tant per al sector comercial com per a l’empresarial, donin fruits i ajudin a superar aquesta situació que estem vivint», ha conclòs la regidora Carme Herrero.

Més notícies de Parets