en 19 dies

El telèfon de Parets del Vallès per a consultes sobre l'estat d'alarma rep més de 200 trucades

Les més habituals han sigut amb referència a la normativa en general, restriccions de mobilitat, horaris i situació dels comerços, serveis municipals o aportacions i voluntariat

ajuntament-parets

ajuntament-parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 16 de març passat, l’Ajuntament de Parets del Vallès va habilitar un número de telèfon específic amb l’objectiu d’atendre les consultes i inquietuds de la ciutadania en relació amb l’estat d’alarma per l’aparició del coronavirus. Des d’aleshores s’han rebut més de 200 trucades i missatges de WhatsApp.

Les consultes més habituals han sigut amb referència a la normativa en general, restriccions de mobilitat, horaris i situació dels comerços, serveis municipals o aportacions i voluntariat.

Tot i que l’atenció telefònica en aquest número no ha sigut pensada per a consultes de simptomatologia, les persones que han trucat per interessar-se sobre el seu estat de salut i que aparentment tenien algun símptoma, han sigut derivades als números de telèfon específics dels centres i se’ls ha fet un seguiment posterior.

Notícies relacionades

El número de telèfon per a consultes sobre l’estat d’alarma pel coronavirus és el 677 12 45 92, i funciona de dilluns a diumenge, de 9 h a 21 h. Aquest número continuarà operatiu durant el període vacacional de Setmana Santa.

Més notícies de Parets