esperit nadalenc

El tió màgic i la cartera reial dels Reis Mags, protagonistes de la fira de Nadal de Parets del Vallès

La localitat vallesana prepara múltiples activitats nadalenques per al diumenge que ve, 22 de desembre, a la plaça del Dr. Trueta

Durant l'esdeveniment se celebrarà el concurs per pujar a les carrosses de ses Majestats d'Orient, el pròxim dia 5 de gener

191208-fira-de-nadal-web110

191208-fira-de-nadal-web110 / _*

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest diumenge, 22 de desembre, la plaça del Dr. Trueta de Parets del Vallès s’omplirà d’esperit nadalenc durant la fira que ocuparà aquest espai a partir de les 10 del matí.

A la fira els ciutadans podran trobar, a més de les activitats de les entitats, parades de comerç local, jocs i espectacles infantils, el Tió de Nadal, tallers de tions i de decoració de l’arbre de Nadal, activitats solidàries i un parc de jocs gegants, entre d’altres.

A les 11 del matí es farà un espectacle de tió màgic i tió de Nadal popular per als més petits i, a les 11.30 hores arribarà la cartera reial de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume, que estrenarà carpa i tron; l’agrupament també dinamitzarà la fira amb tallers i activitats.

Cap al migdia, a les 13 hores, hi haurà un espectacle a càrrec de la Colla de Gegants, Grallers i bestiari de Parets amb el Gall i una colla convidada.

Durant la jornada també es coneixeran els guanyadors i guanyadores del concurs ParetsDTapes, celebrat durant el mes de novembre, i del certamen literari Parets Arreu del Món, tant en la modalitat de relats com de poemes.

Participació en les carrosses

A Parets del Vallès, 109 nens i nenes s’han inscrit per participar en el sorteig i poder pujar a les carrosses de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, el pròxim 5 de gener.

El sorteig es farà a partir de les 12.00 hores, coincidint amb la celebració de la Fira de Nadal. 

El funcionament es farà amb l’extracció aleatòria dels números que, per resultar guanyador o guanyadora, hauran de coincidir amb els que es van adjudicar quan es va formalitzar la inscripció a la web. 

Notícies relacionades

A partir dels números guanyadors del sorteig, s’ompliran per ordre les carrosses de Melcior i Baltasar, amb 20 nens o nenes cada una.

Més notícies de Parets