contractació temporal

Parets contracta tres treballadors membres dels Plans d'Ocupació Local per reforçar la neteja viària

Els tres nous operaris escollits s'han incorporat a la plantilla des d'aquest dilluns 9 de desembre, i treballaran fins que finalitzi la temporada de poda

img-20141103-wa0001-1575455596

img-20141103-wa0001-1575455596

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets del Vallès ha contractat, de manera extraordinària, tres nous operaris a través dels Plans d’Ocupació Local, amb l’objectiu de reduir les molèsties que l’acumulació de fulles als carrers puguin ocasionar a la ciutadania. 

Aquestes tres persones s’afegiran als 11 operaris que ja estan destinats, des del mes de juliol, a la neteja viària.

Els tres nous operaris, escollits entre els aspirants als últims plans d’ocupació, s’han incorporat a la plantilla des d’aquest dilluns 9 de desembre, i treballaran fins que finalitzi la temporada de poda.

Pròximament, l’Ajuntament durà a terme la licitació pública del contracte per a la poda viària i informarà del calendari d’actuacions, que es preveu que s’allargui fins a finals del mes de febrer.

Els efectes del canvi climàtic

Aquest any, el retard en l’inici de la poda de l’arbratge viari respon a criteris de sostenibilitat mediambiental i és conseqüència directa dels efectes produïts pel canvi climàtic. 

Els arbres no es poden podar fins que baixen les temperatures, quan la seva activitat és mínima, a fi de reduir l’impacte que pot tenir en el seu creixement i mortalitat.

No obstant, durant aquesta setmana del 9 al 14 de desembre, es faran treballs de poda puntual de 209 exemplars d’oliveretes (‘Ligustrum lucidum’) a la via pública. Aquesta intervenció es produeix anteriorment a la campanya de poda anual, a fi de controlar la producció de fruits abans que caiguin i causin inconvenients a la ciutadania.

Recollida a domicili de les restes de poda domèstica

Tal com va informar EL PERIÓDICOja es pot sol·licitar la recollida a domicili de les restes de poda domèstica, que es faran entre els dies 9 de desembre i 10 de febrer del 2020. Per sol·licitar-ho, és necessari dirigir-se a l’OAC per recollir el sac que ha de contenir les restes, i trucar al telèfon 93 573 88 88 per confirmar la recollida.

Notícies relacionades

El servei s’efectuarà cada dilluns al matí entre les 7 i les 14 hores, únicament si s’ha fet la petició i les restes s’han dipositat a les saques que proporciona l’Ajuntament. Per a més informació es pot trucar al 93 573 88 88.

Més notícies de Parets