VISITA A LA PRESÓ

El govern municipal de Parets visita Jordi Turull a Lledoners

Segons l'Ajuntament, l'exregidor a la presó va destacar que, "malgrat les diferències en l'àmbit nacional", els partits que conformen el govern "han arribat a un acord model per transformar el poble"

visita-jordi-turull

visita-jordi-turull

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcalde republicà de Parets del Vallès, Jordi Seguer; la primera tinenta d’alcalde, Casandra García, de Podem Parets, i la regidora Neus Jordà, de Parets per la República, van visitar divendres passat 2 d’agost el veí de Parets Jordi Turull al centre penitenciari de Lledoners.

La visita institucional es produeix després que les tres forces que governen Parets acordessin recolzar Jordi Turull, veí de la localitat i antic regidor al consistori del municipi. 

Segons un comunicat del consistori, la visita va durar dues hores en les quals van poder posar al dia Turull sobre el nou govern de Parets, sobre el qual Turull “es va mostrar satisfet pel canvi històric que s’ha pogut fer al municipi”, i va destacar que “el nou govern de Parets hauria de servir de model en moltes altres poblacions, ja que, malgrat les diferències en l’àmbit nacional, s’ha arribat a un acord per transformar el poble”.

Jordi Turull es va interessar pels projectes més destacats del nou govern durant aquest mandat, per com s’havia desenvolupat la recent festa major i també va voler agrair totes les mostres de recolzament que rep diàriament per part de veïns i veïnes de Parets. De fet, segons l’Ajuntament va dir que “mai podrà tornar totes aquestes mostres de recolzament i tota l'escalfor del seu veïnat”.

Notícies relacionades

Amb la visita, l’Ajuntament de Parets del Vallès vol continuar promovent les accions que siguin necessàries en recolzament a Jordi Turull i als seus familiars fins al moment en què es resolgui aquest conflicte.

Més notícies de Parets