CAMPIONAT D'ESPANYA

Parets del Vallès acull el Campionat d'Espanya de Patinatge en les categories cadet i juvenil

El nombre de participants en cada categoria denota la distància que presenta l'esport entre seccions femenines i masculines

Aina Martín, tercera en el Campionat infantil d’Espanya de patinatge.

Aina Martín, tercera en el Campionat infantil d’Espanya de patinatge.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets del Vallès acollirà aquesta setmana el Campionat d’Espanya de Patinatge en les categories cadet i juvenil. L’esdeveniment tindrà lloc al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez entre el 18 i el 20 de juliol.

Demà, l’Ajuntament farà la presentació de l’esdeveniment. L’acte anirà a càrrec del president del Comitè Nacional de Patinatge Artístic i Vicepresident de la RFEPFrancisco Jansà; de l’alcalde de Parets, Jordi Seguer, i de la primera tinenta d’alcalde de l’Ajuntament, Casandra Garcia.

El Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez és una instal·lació coberta que disposa de dues sales, una de construïda el 1974, amb un aforament actualment d’“unes cinc-centes persones”, segons l’Ajuntament, i una altra, inaugurada el 2 de juliol del 2000, amb una grada amb capacitat per a 272 persones més.

Diferències entre patinatge femení i masculí

En la categoria cadet femení participarà Aina Martín, patinadora paretana del Club Patí Parets, que el 2017 va quedar tercera d’Espanya en la categoria infantil. Llavors, Martín es va fer amb el tercer lloc en aquesta modalitat després que els jutges en valoressin l’execució del programa llarg amb una puntuació de 319,5.

El Club Patí Parets comptarà amb unes altres dues patinadores que competiran en la mateixa categoria que Martín. És el cas de Paula Ramírez i Sira Bella. En la categoria júnior femenina, només Ariadna Amorós representarà el club. Passa el mateix en júnior masculí, en què l’únic patinador del club de Parets serà Bruno Marco.

Es pot destacar la diferència del nombre de participants entre les categories femenines i masculines. En júnior femení hi ha 33 patinadores inscrites, mentre que en júnior masculí només hi ha 13 patinadors, dels quals sis són catalans.

Notícies relacionades

Passa una cosa similar en la competició entre cadets. En femení participaran 37 patinadores, al contrari, només 20 ho faran en masculí. En aquesta categoria, el Club Patí Parets no té representació.

Més notícies de Paretsa l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments