FESTA MAJOR

Els autobusos de Parets tindran un servei de parades intermèdies durant la Festa Major

El servei de bus es doblarà durant les festes

parada-bus

parada-bus

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets del Vallès tindrà un servei de parades intermèdies durant la Festa Major d’estiu. “Per garantir al màxim la seguretat de les dones que viatgin en algun dels dos busos extres que l’ajuntament incorporarà durant la Festa Major”, expliquen des del mateix ajuntament. Així, les dones que ho desitgin podran aturar-se en parades intermèdies en horari nocturn, prèvia sol·licitud al responsable de seguretat del bus.

El bus gratuït de Festa Major doblarà el servei amb dos vehicles

Durant el transcurs d’aquesta Festa Major, Parets doblarà el servei de transport gratuït de bus amb dos vehicles, uns dels quals recorrerà també els carrers de l’Eixample. “L’augment del servei es deu a la demanda dels veïns i veïnes que reivindicaven des de feia temps que el bus de Festa Major arribés també als seus barris”, expliquen des del consistori.

El vehicle gran recorrerà el tram de l’avinguda Catalunya i tindrà parades a l’escola Lluís Piquer, CAP Parets, Club Sant Jordi i l’avinguda Catalunya/Estació. Després, farà el mateix recorregut de tornada a la inversa, sortint des de l’estació.

Notícies relacionades

Quant al bus petit, farà un recorregut circular amb inici i final a l’escola Lluís Piquer, passant per l’avinguda Pedra Diable, la plaça Gegants, el CAP de Parets i la Policia Local.

Més notícies de Parets del Vallès a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA