PRÈVIA DE LA FESTA MAJOR

Parets escalfa motors de cara a la Festa Major d'Estiu

La iniciativa 'Eixamplem la festa!' dotarà la ciutat de concerts i esdeveniments per a veïns de totes les edats

180721-eixamplem-la-festa-web57

180721-eixamplem-la-festa-web57

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Uns dies abans de la Festa Major d’Estiu, Parets del Vallès escalfa motors amb la iniciativa ‘Eixamplem la festa!’ , que aquest any es durà a terme del 13 al 20 de juliol.

El primer dia en què la festa s’eixamplarà serà dissabte 13 de juliol al parc Can Berenguer amb “el megaparc infantil Sot Park”, expliquen des de l’ajuntament. “Per a aquesta activitat cal portar banyador, xancletes i tovallola per poder participar en les activitats d’aigua”, afegeixen. A les 18 h del mateix dia hi haurà un tobogan inflable jove al carrer Monistrol.

Divendres continuaran a la plaça Doctor Trueta les activitats que precedeixen la Festa Major d’Estiu amb un concert de Veus de Parets, una butifarrada i, seguidament, la projecció de la pel·lícula ‘Bohemian Rhapsody’, una biografia sobre el cantant Freddie Mercury i el seu pas per la formació musical Queen.

Més festa per escalfar motors

El dissabte 20 de juliol, hi haurà una actuació de la Colla del Ball de Gitanes de Parets a la plaça Dr. Trueta a les 21 h i, a les 22 h, Diables Parets “cremarà l’Eixample” amb el correfoc, que sortirà també des de la plaça Dr. Trueta. “Al finalitzar l’actuació, es farà un concert amb la banda de versions Versió Kanalla, on hi haurà servei de bar i planxa ofert per la Comissió de Festes”, comenten des del consistori.

“Tot això servirà per començar a animar Parets i donar la benvinguda a una nova edició de la Festa Major d’Estiu”, comenten del consistori, que se celebrarà del 26 al 29 de juliol amb teatre, activitats infantils, juvenils i per a adults, concerts i actes culturals.

Festa Major Solidària

En el marc de les activitats de l’‘Eixamplem la festa!’, el dissabte 13 de juliol, de 18 a 22 h, al parc Can Berenguer, es posaran a la venda els tiquets solidaris que, per 5 euros cada un, “donen dret a l’obtenció de 3 tiquets per a les atraccions de la fira”, diuen des de l’ajuntament.

Notícies relacionades

La venda està limitada a 2 vals per persona i els podran adquirir només els majors de 10 anys. Els beneficis d’aquesta acció es destinaran a Càritas Parets.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA