FINS DIUMENGE QUE VE

Parets del Vallès celebra la 30a edició de les tradicionals jornades per a la gent gran 'Els nostres avis'

Les activitats són un punt de trobada i convivència entre persones de la tercera edat, on es donen a conèixer iniciatives del municipi i es potencia la participació de la gent major en actes lúdics i festius

160630-havaneres-i-rom-jornades-avis-web11

160630-havaneres-i-rom-jornades-avis-web11

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La tarda d’aquest dijous, a les 17 hores, Parets del Vallès celebra l’obertura oficial de les jornades ‘Els nostres avis’, a la sala d’exposicions Can Rajoler, que aquest any arriben a la 30a edició.

L’exposició serà una mostra dels treballs realitzats per l’alumnat dels tallers dels centres per a la tercera edat del municipi; i també s’estrenaràl’espectacle de play back 'El tren musical’,de la formació 'La il·lusió no té edat’. 

Fins diumenge que ve, les jornades tenen com a finalitat establir un punt de trobada i convivència entre les persones grans, donar a conèixer algunes de les activitats que desenvolupen i potenciar la seva participació en actes lúdics i festius del municipi.

Més activitats

Aquest dijous 27 de juny, a les 18 hores, el casal Ca n’Oms acollirà un recital poètic amb la col·laboració del Niu d’Art i de Josep M. Mauri i Manuel Torres; i, a les 22 hores, es podrà disfrutar de l’actuació de les Havaneres d’Els Pescadors de l’Escala amb el tradicional cremat de rom a càrrec de Ramon Talarn i Jaume Anfruns.

El divendres 28 de juny, a les 17 hores, es farà un bingo als tres centres per a persones grans i, a les 22 hores, a Ca n’Oms hi haurà el ball de les jornades amb l’actuació del grup Café Trio. 

El cap de setmana continuarà dissabte de 10 a 12 del matí, al parc la Linera, amb la trobada de puntaires i, seguidament, l’actuació de la Cobla Jovenívola de Sabadell. 

Notícies relacionades

El diumenge següent, dia 30, a les 12 hores es farà una sortida amb autocar a Alcover, concretament alrestaurant El Álamo, on els assistents dinaran i faran el ball de clausura de les jornades.

Més notícies de Parets 

Temes:

Tercera edat