Parets es prepara per a la revetlla de Sant Joan desbrossant diferents llocs del municipi

A partir de les vuit de la nit del dia 23 es procedirà a l'encesa del peveter amb la tradicional 'Flama del Canigó'

sant-joan-varis-63-1561058418

sant-joan-varis-63-1561058418

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb motiu de la celebració de la revetlla de Sant Joan el 23 de juny, l’Ajuntament de Parets del Vallès està duent a terme actuacions de neteja i desbrossament de diferents llocs del municipi. 

Fins al moment s’ha fet una neteja de l’entorn i dels marges del camí de can Serra i de can Fradera.

Festes veïnals i fogueres

Quant a les revetlles veïnals amb fogueres, fins al moment s’han sol·licitat les següents autoritzacions: al carrer Comte Montemolin, Quarter Llevant, Sant Jaume, Camp de la Sínia, i la foguera popular a Can Farell, al costat del Mirador de Gallecs. 

Les festes veïnals autoritzades que poden suposar la restricció al pas de vehicles estaran situades a la plaça Doctor Trueta, a l’avinguda Espanya (entre Bailèn i Girona) i al carrer Balmes (entre Salut i Sant Jordi)

Arribada de la ‘Flama del Canigó’

El dia de la revetlla, el 23 de juny, a partir de les 18.30 hores, també hi haurà actuacions a la plaça de la Vila de la mà del Niu d’Art Poétic, la Colla del Ball de Gitanes, l’Associació Balls de saló, els Amics de la Sardana i una representació a càrrec de les Ànimes de foc dels Diables de Parets.

A les 20 hores, es procedirà a la recepció de la flama i, a les 20.30 hores, es farà l’encesa del peveter amb la intervenció de membres del consistori. 

Notícies relacionades

A les 21 hores, començarà el sopar popular amb música en viu i ball organitzat pel grup casteller Manyacs de Parets.

Més notícies de Parets 

Temes:

Sant Joan