EL CARTIPÀS

L'Ajuntament de Parets estableix la nova organització política i executiva del consistori

El nou govern municipal estarà format per membres dels partits Ara Parets ERC, Sumem Esquerres i Parets per la República

La primera tinent d'alcaldia serà Casandra García, que també obté la regidoria d'Educació, Comunicació i Salut

ajuntament-parets

ajuntament-parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dilluns 17 de juny, l’alcalde republicà de Parets del Vallès, Jordi Seguer, ha procedit a la firma del decret que estableix les delegacions en àmbits territorials i en les diferents àrees i serveis de l’estructura funcional de l’ajuntament de la localitat.

Així, Parets ja ha establert la nova organització política i executiva del consistori, mitjançant un decret d’alcaldia. Aquestes resolucions es ratificaran en el ple, en la primera sessió d’aquesta legislatura.

Tinences d’alcaldia i junta de govern

El nou govern municipal de Parets del Vallès estarà format per membres dels partits Ara Parets ERC, Sumem Esquerres i Parets per la República. 

D’aquesta manera, la primera tinenta d’alcaldia serà la líder de Sumem Esquerres, Casandra García, que també obté la regidoria d’Educació, Comunicació i Salut del municipi.

La segueix el republicà Enrique Villegas, com a segon tinentla candidata de Parets per la República, Neus Jordá, com a tercera tinent; i Lluís Moreno i Montserrat Folguera com a quart i cinquena tinents d’alcaldia, de Sumem Esquerres i ERC, respectivament.

Tots aquests cinc polítics seran els que formaran la junta de govern local, juntament amb Rosa Martí, Kènia Domènech i Montserrat Lara, que seran regidores amb veu però sense dret de vot.

Les regidories

Les delegacions d’àrees i serveis municipals queden de la següent forma:

Notícies relacionades

Més notícies de Parets