ACCIÓ ECOLÒGICA

Parets organitza una jornada de neteja en un tram del curs del riu Tenes amb el recolzament d'escoles del municipi

L'esdeveniment forma part de les accions emmarcades al Let's Clean Up Europe, una iniciativa europea que vol conscienciar sobre la quantitat de rebutjos que es tiren en la natura

lets-clean-up-2018

lets-clean-up-2018

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Per sisè any consecutiu, Parets se suma a les accions emmarcades al Let’s Clean Up Europe, una iniciativa europea emmarcada en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que té l’objectiu de conscienciar sobre la quantitat de rebutjos que tirem de forma incontrolada en la naturalesa, i de promoure la recollida d’aquests abocaments il·legals als entorns naturals. 

Es tracta d’una experiència didàctica i educativa que vol promoure el respecte per l’entorn i la reducció de residus.

Com en anys anteriors, l’ajuntament organitzarà una jornada de neteja d’un espai natural amb el recolzament dels centres educatius del municipi.

Aquest any, la jornada es durà a terme divendres, 10 de maig, i comptarà amb la participació dels alumnes de l’IES La Sínia i de l’escola Acesco, tot i que l’activitat estarà oberta a tota la població.

La trobada serà a les 10 del matí, a l’aparcament del camp de futbol municipal Josep Seguer i començarà amb la neteja d’un tram del curs del riu Tenes.

Una vegada finalitzat, es farà un recompte de residus i la gestió de la recollida per portar-los a l’àrea d’aportació més pròxima.

Notícies relacionades

En l’última edició del Let’s Clean Up, els participants que van formar part de l’activitat van recollir set bosses grans amb residus plàstics, una bossa amb cartró i paper, mitja bossa amb ampolles i vidre, una bossa amb restes genèriques i prop de 10 bosses amb residus voluminosos, que es van portar a la recollida municipal.

Més notícies de Parets