DIA MUNDIAL DE L'AIGUA

Parets s'afegeix a la celebració del Dia Mundial de l'Aigua reivindicant-ne la importància i la defensa d'una gestió sostenible

Durant el mes d'abril es faran tallers educatius sobre l'estalvi d'aquest bé tan escàs i sobre els ecosistemes aquàtics

dia-mundial-de-laigua-2018

dia-mundial-de-laigua-2018

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’aigua dolça és un bé escàs però molt necessari per a la vida en aquest planeta. L’Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 22 de març del 1993 com el primer Dia Mundial de l’Aigua. Des d’aleshores se celebra anualment com una manera per centrar l’atenció en la importància de l’aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels seus recursos. Durant la campanya de l’any 2019 es pretén abordar el problema de la crisi de l’aigua, treballant els motius pels quals encara hi ha moltes persones al món sense accés a aquest recurs.

En aquest sentit, coincidint amb les activitats commemoratives del Dia Mundial de l’Aigua que se celebra aquest divendres 22 de març, a l’exterior de l’escola Pau Vila de Parets del Vallès s’ha programat, en col·laboració amb l’empresa Cassa, un taller sobre l’estalvi d’aigua, que tindrà lloc a partir de les 16.30 hores.

Notícies relacionades

Durant el mes d’abril, en el marc de la celebració, es duran a termetallers sobre els ecosistemes aquàtics dirigits a alumnes d’educació secundària del municipi, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Més notícies de Parets