QUEIXES VEÏNALS

L'Ajuntament de Parets manté obert l'expedient per pudors a Danone

Segons Ara Parets ERC, diversos veïns de l'entorn han tornat a queixar-se per la pudor de la fàbrica, que ja havia sigut detectada per la policia local el 2018

danone-1

danone-1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des de l’Ajuntament de Parets encara s’investiga l’empresa Danone per les pudors que emanen de la planta del polígon local. Així ho asseguren fonts municipals, tot i que no aclareixen si de moment s’ha imposat cap sanció, segons informa el mitjà local ‘SomParets’.

El govern de Parets ja va plantejar l’octubre passat sancionar Danone si no resolia els problemes de pudors. SomParets explica que l’advertència arribava després de constatar que l’empresa no havia resolt la problemàtica de la intensa pudor, malgrat que feia uns mesos que havia instal·lat uns sistemes en els seus processos productius per minimitzar l’impacte de les pudors derivades de la seu activitat industrial. Aquestes olors sovint havien comportat molèsties, en un radi de 300 metres, a l’entorn de l’Eixample, especialment a la zona de Can Berenguer.

Així mateix, tal com denuncia el grup Ara Parets ERC, la policia local ja va detectar la problemàtica l’agost passat de 2018 però els veïns continuen queixant-se del tema.

S’acosta l’estiu

Notícies relacionades

Des d’Ara Parets ERC comuniquen que "no es pot allargar més aquesta problemàtica i que hauria de resoldre’s abans de l’estiu, perquè els veïns de Can Berenguer ja han patit massa temps les pudors". Ara, la gran preocupació estaria en les pròximes estacions de l’any, ja que segons els republicans “les instal·lacions i el procés de depuració de Danone no estarien ajustades per treballar durant els mesos d’estiu amb altes temperatures exteriors”.

Més notícies de Parets