NIT DE PREMIS

Dirigents de l'Esport premia el paretà Sergi Mingote per la seva trajectòria alpinista i el seu projecte al capdavant de l'ONAT Foundation

L'associació catalana va celebrar la Nit del Dirigent, en què va entregar els seus premis anuals

foto-de-familia-premiats-

foto-de-familia-premiats-

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport va celebrar, aquest divendres passat 1 de març, la Nit del Dirigent. Un sopar celebrat al Club de Polo de Barcelona en què l’entitat va entregar els seus premis anuals. 

Aquest any l’esportista d’alt nivell, i alpinista paretà, Sergi Mingote ha tingut protagonisme per partida doble: per la seva trajectòria com a alpinista i pel seu projecte al capdavant de l’ONAT Foundation. 

D’una banda, l’associació l’ha premiat per la seva trajectòria esportiva, que l’ha portat a coronar tres de les muntanyes més altes del món en tan sols 72 dies. El pròxim mes d’abril intentarà "encadenar" de manera consecutiva l’Everest i el Lhotse, sense la utilització d’oxigen artificial, amb la qual cosa l’alpinista és cada vegada més a prop d’aconseguir un nou rècord Guinness.

I, d’altra banda, el primer premi ha sigut el preàmbul que dictaminava que també havia sigut guardonat en la categoria d’Exdirigents del Club, per la seva trajectòria i vinculació en diverses entitats i associacions esportives, a més de presidir en aquests moments la fundació ONAT que té per objectiu la inclusió social a través de l’esport, i que d’aquí poc temps impulsarà, de la mà de la Secretaria General de la Generalitat, els primers Premis Inclusius de l’Esport Català.

Durant la nit s’han entregat una trentena de premis, de les més de 100 candidatures, a diferents responsables de clubs, federacions, entitats esportives i periodistes del gremi. Aquestes distincions són un reconeixement a la trajectòria i la bona feina dels professionals i dels representants institucionals de les institucions esportives catalanes.

Notícies relacionades

L’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport es va fundar el 1980 per part de presidents de les Federacions Catalanes (atletisme, gimnàstica, natació, bàsquet, hoquei, boxa, patinatge) i presidents i dirigents de clubs (UEC, FC Barcelona, CN Sabadell), així com dirigents de Girona (GEiEG), Lleida (Sicoris) i Tarragona (Reus Ploms). La seva missió és la formació i la defensa dels dirigents esportius, així com fer arribar a les autoritats propostes per a la millora de l’activitat física i esportiva de les entitats i dels seus practicants.

Més notícies de Parets