Dia de la Infància

Parets rep el reconeixement de Ciutat Amiga de la Infància de l'Unicef

Aquesta distinció reconeix la tasca del consistori en la contínua implementació de polítiques i mesures que milloren el benestar dels nens i nenes del municipi.

nens-parets

nens-parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La secretaria permanent del programa Ciutats Amigues de la Infància (CAI), representada per membres pertanyents al comitè espanyol de l’Unicef, al Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, a la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i a l’Institut Universitari de Necessitats de Drets de la Infància i l’Adolescència (IUNDIA) va acordar, durant la reunió celebrada el 25 d’octubre passat, guardonarl’Ajuntament de Parets del Vallès amb el reconeixement Ciutat Amiga de la Infància, en el marc de la VIII Convocatòria de Reconeixements 2018-2022. El guardó s’entregarà el dimarts 27 de novembre, a les 11 h, al Palau d’Exposicions i Congressos d’Oviedo.

Notícies relacionades

Aquesta distinció reconeix la tasca d’aquest consistori en la contínua implementació de polítiques i mesures que milloren el benestar de la infància i adolescència en el municipi. En el seu manifest, l’Unicef destaca que els ajuntaments, com la institució pública més propera al ciutadà, són un element clau per al desenvolupament i compliment de la Convenció sobre els Drets de l’Infant, així com per a la promoció d’una ciutadania democràtica amb la infància i per a ella.

Més notícies de Parets