Mal negoci

L'oposició demana explicacions per la venda de l'antiga escola El Petit Cirerer de Parets

El terreny municipal va ser subhastat per 66.000 euros i ara el nou propietari el ven per 220.000 euros

el-cirer

el-cirer

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’oposició de Parets de Vallès demana “una explicació pública” a l’alcalde de la localitat, Francesc Juzgado (PSC), pel presumpte mal negoci que ha suposat la venda del terreny on s’ubical’antiga escola bressol El Petit Cirerer, al carrer Batista i Roca, número 7.

El mes de juny passat el consistori va posar a subhasta aquesta propietat municipal i només un veí de Parets es va presentar a la subhasta pública del solar de 406 m2, amb una edificació de 118 metres, però que, segons la qualificació del Pla d’Ordenació Urbana, es podria arribar a una superfície construïda màxima de 324 m2. L’oferta presentada igualava el preu de sortida.

Ara, Parets Esquerra, Sumem Parets, NOPP i Ciutadans van presentar al·legacions a la venda assegurant que la parcel·la, amb unpreu cadastral de 155.000 euros, s’estava malvenent, però l’operació va continuar endavant. El consistori va argumentar el preu assegurant que feia sis anys que l’edifici de l’antiga escola bressol estava abandonat. I segons va explicar l’alcalde, Francesc Juzgado, –llavors encara regidor–, els diners de la venda d’aquest solar eren necessaris per a l’adequació d’un local municipal del sector Iveco, on s’ubicarà la Policia Local i els jutjats de pau.

Segueix la polèmica

Amb la subhasta la polèmica no s’ha tancat, ja que ara el nou propietari ha posat a la venda el solar per 220.000 euros. 'Xalet independent al carrer Batista i Roca, 7, de Parets del Vallès. 112 m2, 3 habitacions. Solar de 406 m2, parcel·la urbana on es poden construir 1 o 2 vivendes". L’anunci va ser eliminat unes hores després que el grup municipal de Sumem Parets fes pública una captura de pantalla de la web Idealista.com.

Notícies relacionades

 Esquerra Parets demana “explicacions públiques de l’alcalde sobre el que es va dir en el ple i el que finalment ha succeït, perquè amb els diners i el patrimoni públic no es juga”, i des de Sumen Parets demanen al consistori socialista “una gestió eficient i responsable”.

Més notícies de Parets