Esport amb discapacitat

Parets acollirà dues proves dels Special Olympics

La ciutat serà seu diumenge 25 de novembre del XXV Campionat de Catalunya de petanca i el XII Campionat de Catalunya d'handbol

special-parets

special-parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets acollirà aquest diumenge, 25 de novembre, dues proves delsSpecial Olympics, concretament el XXV Campionat de Catalunya de petanca i el XII Campionat de Catalunya d’handbol.

Està prevista la participació de 21 clubs de petanca, amb més de 200 esportistes, i 9 clubs d’handbol, amb uns 100 jugadors aproximadament. En total, seran 300 esportistes els que participaran en les diferents competicions que se celebraran al pavelló nou (handbol) i en les instal·lacions municipals de petanca.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha explicat que amb aquesta iniciativa la voluntat és “difondre i sensibilitzar la ciutadania sobre la importància d’integrar a la societat les persones amb discapacitat intel·lectual a través de l’esport”, perquè “Parets sempre ha apostat per l’esport i per la inclusió social i per això convidem totes les nostres veïnes i veïns a animar els esportistes que segur que ens permeten disfrutar d’una jornada esportiva única al nostre poble”.

Notícies relacionades

Aquesta jornada esportiva està organitzada conjuntament per l’Ajuntament Parets i la Federació Catalana d’Esports amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL), juntament amb la cooperativa vallesana d’inclusió social de persones discapacitades, APINDEP, i compta amb el recolzament de la Generalitat de Catalunya, l’Obra Social La Caixa, Special Olympics Catalunya, i els clubs de petanca i d’handbol Parets.

Més notícies de Parets