Sentència judicial

Multats el membre del CDR Parets i el simpatitzant de Ciutadans que es van barallar

L'exregidor independentista Joan Folguera rebrà 400 euros d'indemnització i haurà de pagar-ne 120

extracto-sentencia-juez-mollet

extracto-sentencia-juez-mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La baralla entre l’exregidor de Parets per ICV i membre del CDR d’aquesta localitat, Joan Folguera, i el simpatitzant de Ciutadans José María G. Espejo ja té sentència resolutòria. Segons ha publicat el portal de notícies Somparets.cat, la jutge d’instrucció del cas ha imposat multes a tots dos a raó de 40 euros per dia.

Segons els informes mèdics que van presentar els dos implicats, el cop que va rebre Folguera va necessitar deu dies de recuperació, mentre que l’esgarrapada al pit que va rebre Espejo en va necessitar tres. Per tant, Espejo ha sigut sancionat a pagar 400 eurosmentre que Folguera n’haurà d’abonar 120.

La sentència no ha sigut rebuda igual per les dues parts. Folguera afirma que està "content, perquè més enllà de la major o menor quantitat de la multa, es reconeix que vaig ser agredit", i per tant no recorrerà la sentència. Mentre Espejo assegura que sí que apel·larà la decisió judicial, "ja que les agressions denunciades, que inclouen la ruptura de les seves ulleres i una mossegada a la cama del meu gos, no queden demostrades".

Notícies relacionades

La baralla entre els dos veïns es va produir dilluns 28 de maig a la nit, quan l’exregidor va sortir a passejar el gos. Segons la denúncia presentada a  la comissària dels Mossos d’Esquadra, llavors es va trobar amb l’agressor i aquest el va increpar a crits d’“et mataré”, “Catalunya és Espanya” o “¿us penseu que sou superiors?” . I, llavors, van tenir lloc les agressions mútues. Espejo sempre ha assegurat que "només es tracta d’un conflicte veïnal que el senyor Folguera ha volgut portar al terreny polític pels seus interessos".

Més notícies de Parets