Ciutat més neta

Parets amplia el servei de recollida d'escombraries a tota la setmana

El nou servei forma part del conveni que el consistori va firmar amb Urbaser al juliol.

brossa-parets

brossa-parets

1
Es llegeix en minuts

Ara, a Parets, es recolliran les escombraries tots els dies de setmana. Concretament, l’ajuntament de la localitat ha ampliat el servei de recollida de rebuig i d’orgànica, que es retirarà de dilluns a diumenge.

L’objectiu, segons Francisco Juzgado, alcalde de Parets, és "reduir el desbordament que ocasionalment es produïa en els contenidors, en alguns sectors del municipi, alhora que donar un millor servei als nostres veïns i veïnes i millorar les condicions dels carrers i places de Parets".

La nova periodicitat en la recollida, que va començar dilluns passat 1 d’octubre, és fruit del nou acord d’ampliació del servei que el consistori va firmar amb l’empresa concessionària Urbaser al mes de juliol. Un acord, vigent fins al 2021, i que suposa un increment de 220.000 euros més IVA, a raó d’1,6 milions d’euros a l’any, respecte de l’anterior.

Notícies relacionades

D’aquest augment, 180.000 euros correspondrien al’adquisició d’unes noves plataformes mòbils ubicades al Barri Antic, i als dos vehicles tractors elèctrics que s’encarregaran de col·locar i retirar les plataformes. I els altres 40.000 € addicionals corresponien precisament a l’ampliació de la recollida en diumenges i dies festius.

Més notícies de Parets