Història local

Parets, protagonista de la col·lecció fotogràfica l'Abans

Aquest divendres es presenta el primer fascicle d'aquest llibre d'imatges històriques del municipi

presentaci-labans

presentaci-labans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets del Vallès s’uneix a partir d’aquesta setmana als més de cent municipis que ja formen part de la col·lecció fotogràfica l’Abans, una publicació que recull la memòria i diverses fotografies històriques dels pobles de Catalunya i de les Balears entre el final del segle XIX i el segon terç del segle XX.

El volum de Parets del Vallès és un llibre que recull fotografies representatives de la ciutat entre els anys 1890 i 1976. Posa l’èmfasi en l’aspecte humà: la gent, la manera de viure, els costums, les tradicions i les festes, i també els paisatges, els edificis i els monuments més emblemàtics.

El primer fascicle de presentació més les cobertes, guardes i sobrecobertes s’entregaran de forma gratuïta i, a partir d’aquí, es podrà adquirir un fascicle cada setmana a les llibreries i papereries del municipi, al preu de 2,95 euros.

Presentació

Notícies relacionades

El primer fascicle de la col·lecció l’Abans de Parets es presentarà aquest divendres 5 d’octubre, a les 19 h, al Teatre Can Rajoler, amb la intervenció de l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, el coordinador de la col·lecció, Jaume Alcázar, i l’autor i el documentalista del projecte, Josep Maria Tarrés i Jaume Anfruns, respectivament.

Més notícies de Parets