Girona i Sils

Detingut un veí de Parets per robar en un domicili

El van agafar 'in fraganti' dins de l'immoble amb eines per forçar l'accés a la vivenda

zentauroepp24115787 barcelona 05 11 2013 mossos d  esquadra en el raval coche de180824144716

zentauroepp24115787 barcelona 05 11 2013 mossos d esquadra en el raval coche de180824144716

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns passat a la tarda un veí de Parets dels Vallès quan intentava robar en una vivenda de Girona. Els agents van anar al lloc dels fets quan es va activar l’alarma de l’immoble. A l’arribar van veure que els barrots d’una finestra estaven serrats, la persiana, forçada, i se sentien sorolls dins de la casa. Els agents van entrar-hi i van localitzar un home que portava una llanterna i una bossa amb tornavisos. En vista de les evidències, el van detenir com a presumpte autor d’un robatori amb força en domicili.

Aquesta no ha sigut l’única detenció. L’endemà, dimarts, els Mossos van rebre un altre avís, en aquest cas de la Policia Local de Sils, d’un possible robatori en una casa de la població. En aquest lloc els agents van veure que algú havia forçat el pany de la porta del domicili. Dins de la casa van enganxar dues persones en una de les habitacions. Els lladres portaven una motxilla amb diverses eines com tornavisos, claus angleses i tenalles, que presumptament havien utilitzat per perpetrar el robatori. La policia catalana va detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força interior de domicili.

Notícies relacionades

Els arrestats tenen entre 19 i 38 anys, són de nacionalitat espanyola, en el segon cas, veïns de Salt (Girona) i Sils (Selva), i alguns tenen antecedents. Els tres van passar a disposició judicial i van sortir en llibertat provisional a l’espera de judici.

Més notícies de Parets