Tercera edat

ERC de Parets demana l'ampliació dels serveis de la Residència Pedra Serrada

Els republicans sol·liciten una ampliació de places i que aquest equipament també estigui obert els caps de setmana

residencia

residencia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

ERC de Parets ha proposat que, a partir del 2019, l’Ajuntament de la localitat ampliï als caps de setmana el servei que ofereix el centre de dia de la Residència Municipal Pedra Serrada. Actualment, el centre, gestionat per la Fundació Sanitària Mollet, només ofereix servei els dies feiners, de dilluns a divendres, i, segons els republicans, part dels usuaris d’aquest equipament estarien interessats en una ampliació.

A més, ERC Parets també assegura que una de les prioritats de l’executiu socialista hauria de ser, a curt termini, l’ampliació del nombre de places de residència i centre de dia que s’ofereixen. De fet, segons recorden els republicans, l’exalcalde socialista Sergi Mingote va prometre el maig del 2015 l’ampliació del nombre de places, però tres anys i mig després no s’ha fet efectiva, malgrat l’elevada llista d’espera.

Segons dades fetes públiques l’octubre del 2017, una de les principals problemàtiques de la Residència Pedra Serrada és l’elevada xifra de persones que estan apuntades en la llista d’espera: 144 per a la residència i 41 per al centre de dia. Actualment, a la residència hi ha 60 places de residents ocupades (48 de concertades i 12 de privades) i 40 per al centre de dia (21 de concertades i 19 de privades).

Notícies relacionades

A més d’aquestes deficiències, segons apunta ERC, les persones grans de Parets no tenen prioritat d’accés a les places concertades de residència i centre de dia, però sí per accedir a les 12 places de residència privada i a les 19 de centre de dia.

Més notícies de Parets