A favor dels presos

ERC de Parets reclama el llaç groc al balcó de l'Ajuntament

A la localitat de Jordi Turull, el símbol es va retirar amb motiu de la Festa Major i no s'ha tornat a col·locar

ajuntament-parets

ajuntament-parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El líder d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de Parets del Vallès, Jordi Seguer, ha reclamat a l’alcalde de la localitat, el socialista Francesc Juzgado, que torni a col·locar el llaç groc i la pancarta en solidaritat amb els presos polítics a la façana de la casa consistorial.

El republicà, mitjançant un tuit en el seu compte personal, ha recordat que “fa tres setmanes que l’alcalde Juzgado va retirar el llaç groc del balcó de l’Ajuntament de Parets amb l’excusa de la Festa Major” i encara no ha tornat al seu lloc.“¿Fins quan continuarem sense el llaç groc en el lloc que li correspon?”,es pregunta.

A la localitat de l’exconseller Jordi Turull, actualment en presó preventiva a la presó de Lledoners,  el llaç groc ja s’ha convertit en una picabaralla política. Es va retirar per primera vegada pocs dies abans de la celebració de les eleccions catalanes del 21 de desembre arran d’una denúncia d’un regidor de Ciutadans davant de la Junta Electoral.

Notícies relacionades

Però Sergi Mingote, el llavors alcalde de Parets, el va tornar a col·locar el 24 de març, quan Turull va ingressar de nou a la presó d’Estremera. Una decisió que va sorprendre l’oposició tenint en compte que PSC i C’s sempre havien refusat totes les mocions presentades en el ple sobre aquesta demanda. Ara ha tornat la polèmica.

Més notícies de Parets