CONCURS DE TALENTS

El duo local Red Velvet guanya el Talent Parets 2018

El duo de dansa Pretty Curvis va ser l'elegit pel públic en el premi popular, novetat d'aquesta tercera edició

parets

parets

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El duo local Red Velvetha aconseguit el gran premi d’aquesta edició del Talent Parets, el particular concurs de talents de la ciutat.Talent Paretsconcurs de talents de la ciutat. El grup, integrat per Mari Carmen Fernández i Ramon Castillo, va fer un repàs de la història musical dels últims 50 anys en només dos minuts gràcies al qual va aconseguir el guardó més cobejat d’aquest any, premiat amb 500 euros.

Els altres tres premis de la categoria sènior van ser per als molletencs Opolo, que van quedar en primer lloc, per a Fernan López i per al duo de rap K-tana y Ch-nako. En la categoria Teens, que inclou nois i noies d’entre 11 i 17 anys, Anna Molina i Valeria Vilardell es van imposar al davant del grup Friday Mood, format per Celia Baron i Noa Briceño, i d’Albert Alsina.

Els més petits també van tenir el seu espai en aquest certamen. En la categoria Kids, formada per nens i nenes fins als 11 anys, la guanyadora va ser Sara Muñoz, que va rebre a més el segon premi com a part del grup de dansa The Pink Panthers, i el tercer lloc va ser per a Carla Santamaria.

Una de les principals novetats d’aquesta tercera edició, a més de la creació d’un gran premi únic, va ser la incorporació del premi popular, atorgat per 10 persones del públic elegides a l’atzar.

L’estrenat guardó va anar a parar en mans de Pretty Curvis, un duo de dansa que va aprofitar a més per fer una reivindicació als cossos amb corbes –per això el seu nom–.

Els tres primers classificats de cada categoria van rebre medalles i a la resta de concursants se’ls va entregar un diploma per certificar la seva participació. Com a part del premi, els guanyadors de cada categoria van tenir a més el plaer d’actuar a l’escenari del parc de la Linera en l’última jornada de la festa major.

A la caça del talent

El concurs Talents Parets s’organitza des de fa tres anys a la ciutat gràcies a la col·laboració del Centre d’Estudis Musicals Maria Grever, l’escola de dansa Elite Dance i l’Ajuntament de Parets.

El certamen, obert a totes les persones més grans de tres anys, no té límit de disciplines artístiques i va néixer amb l’objectiu que tots els participants puguin mostrar les seves habilitats al públic i compartir el seu art amb els altres.

Notícies relacionades

Després d’enviar un vídeo mostrant les seves habilitats, els participants van mostrar el seu talent al jurat en un càsting públic celebrat el 7 de juliol passat i els seleccionats van participar en la gran final a la plaça de la Vila.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA