'Stop' construcció

Parades les obres de la nova gasolinera de Parets de Vallès

Bon Àrea no disposa del permís de Medi Ambient per construir aquest servei a la zona de Can Volart

parets-gasolinera

parets-gasolinera

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les obres de la nova gasolinera de Can Volart, a Parets del Vallès, ja fa un mes que estan aturades. La propietat de l’obra, l’empresa Bon Àrea, atribueix aquesta pausa en la construcció a un "error burocràtic", concretament, a l’absència del permís mediambiental d’activitats, segons han reconegut al diari local ‘Som Parets’.

Segons aquest mitjà de comunicació, l’empresa afirma que l’ajuntament va cometre un error al “donar la llicència d’obres abans de tenir la llum verda de Medi Ambient” i ells van començar les obres “sense saber que no complien tots els requisits”.  Un contratemps que allarga la possible inauguració de la gasolinera fins a l’octubre.

A part de la gasolinera, la intenció de Bon Àrea és obrir-hi també un supermercat al costat. Seria el quart de Catalunya que el grup obriria vinculat a una estació de servei, després dels de Vilafranca del Penedès i Valls, i el de la mateixa seu central de Guissona. Però aquest tema també està pendent de l’obtenció de permisos.

Notícies relacionades

La cadena Bon Àrea, del grup alimentari Guissona, té 55 gasolineres entre Catalunya, Aragó i Castelló, i la que obrirà a Parets serà la primera del Vallès Oriental.

Més notícies de Parets