Homenatge esport

Albert José Gonzalvo i Júlia Lahosa Calvo, millors esportistes de Parets

La ciutat guardona els millors esportistes de la temporada durant la Nit de l'Esport

nitdeesport

nitdeesport

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Albert José Gonzalvo (Club Triatló) i Júlia Lahosa Calvo (Club Atletisme), com a millors esportistes individuals, i Santi Rodríguez Núñez (Club Futbol) i Marina Platel Heredero (Futbol Sala), com a millors esportistes d’equip han sigut els guanyadors dels guardons de l’última edició de la Nit de l’Esport de Parets, celebrada aquest divendres, 29 de juny, al Teatre Can Rajoler.

Pel que fa als millors equips de la temporada 2017-18, els reconeixements han sigut per a l’equip sub-12 del’Associació Paretana d’Escacs  i l’equip cadet femení del Club Bàsquet Parets.

També es va entregar el premi al foment dels valors en l’esport, que en aquesta ocasió va recaure en Alejandro Villena Urbaneja, impulsor dels equips femenins de futbol sala al municipi, i es va reconèixer com a activitat destacada la Marxa Parets-Montserrat.

Notícies relacionades

Finalment, a més dels esportistes guardonats, es va fer un reconeixement com a esportista destacat a Sebastián Jesús García Cruz, pel seu viatge entre Parets del Vallès i Dakar amb una Honda XL 200.

Més notícies de Parets