Èxit en patinatge

Carla Escrich i Pere Marsinyach, campions d'Espanya de patinatge artístic

La delegació catalana suma set medalles entre la categoria masculina i femenina

catalanscampionatespanyapatinatgeartisticriazor

catalanscampionatespanyapatinatgeartisticriazor

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Carla Escrich i Pere Marsinyach s’han proclamat campions d’Espanya de patinatge artístic, en categoria sènior, competició disputada aquest divendres i dissabte al Palau d’Esports de Riazor de la Corunya. En categoria júnior, el triomf va ser per a Nadia Iglesias i Kilian Gomis.

Marsinyach, que pertany al Foment Cardoní, va sumar un total de 387,600 punts, mentre que Escrich, del Caldes d’Estrac i vigent campiona de Catalunya, va arribar als 347,600. Per la seva banda, Iglesias, que forma part del CPA Maxia, en va sumar 356,200, i Kilian Gomis, de l’AT Montemar, va acabar amb 344,900.

Notícies relacionades

El podi en categoria sènior femenina el van completar Noemí Isla (327,000), del PA Cadi, i Sara Castillo 313,000), del CP Parets. En la masculina, segon va ser Sergio Canales (383,700), del Reus Deportiu, i tercer, Llorenç Álvarez (356,300), del Ripollet CPA.

En total, la Federació Catalana de Patinatge ha tornat d’aquesta competició amb set medalles penjades de dotze de possibles, sis de les quals en categoria sènior, en les que els patinadors de la FCP han fet un podi complet tant en masculí com en femení.