Menys delictes

Els robatoris amb força i amb violència baixen significativament a Parets

L'augment de denúncies per petits furts i per estafa desllueix la reducció dels delictes contra les persones

mesa-seguridad

mesa-seguridad

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els delictes i els robatoris a Parets del Vallès s’han reduït considerablement en els últims dotze mesos, segons s’ha informat aquest dimecres en la reunió regular de la Taula de Seguretat Ciutadana, integrada pels Mossos, la Policia Local, Protecció Civil, representants polítics i representants de la ciutadania.

Concretament, entre l’1 de juny del 2017 i fins al 31 de maig d’aquest any, els robatoris amb força han patit una baixada d’un 26% , i en el cas dels robatoris amb violència s’ha detectat un descens d’un 33%. Els delictes contra les persones, en el mateix període, s’han reduït gairebé un 38%, tot i ques’han incrementat les denúncies per petits furts (35%) i estafes (10%).

Pel que fa a l’informe, en matèria de trànsit, s’ha intervingut en 106 accidents de diferent gravetat, s’han fet 45 controls amb el drogotest i 168 proves d’alcoholèmia. S’ha de dir que la Policia Local i Mossos han intensificat els controls en places i llocs d’afluència i concentració de joves durant els últims mesos, i que aquests controls s’incrementaran durant la resta de l’any.

Notícies relacionades

Durant la reunió també s’ha donat a conèixerel nou sistema de càmeres dels agents i dels vehicles de la Policia Local presentat fa uns dies, o el bon funcionament de la nova oficina policial d’atenció a la ciutadania que, des del mes de febrer, ha tramitat 262 denúncies.

Més notícies de Parets