Promoció turística

Yaiza Contreras guanya el concurs fotogràfic 'Un tomb per Parets'

De les 162 imatges, només 29 complien les bases de participació

foto-parets

foto-parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Yaiza Contreras Malagón és la guanyadora del concurs fotogràfic 'Una tomb per Parets', impulsat per la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Comerç i Turisme del’Ajuntament de Parets. Ha guanyat aquest certamen amb una foto que evoca el passat i el present de l’església de Sant Esteve

Tot i que el nombre de publicacions a la xarxa d’Instagram amb l’etiqueta #untombperparets a les 12.01 h del dia 8 de maig va ser de 162 imatges, només 29 fotografies van formalitzar la participació a través del correu i complien les bases de participació.

La foto guanyadora, amb el títol‘Records. Església Sant Esteve, Parets del Vallès. Abril 1962”, va obtenir 317 'm’agrada', seguidade “Vespre per les terres de Parets, al voltant de la torre Malla”,de Cesc Polonio Quer, que va aconseguir 302 vots i, en tercera posició,“Acomiadant el dia des de la passarel·la”,d’Heribert Gallardo Poncelas, que va obtenir un total de 278 suports.

Notícies relacionades

El premi consisteix en dues entrades per al Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2018, que se celebrarà el 17 de juny del 2018 al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Més notícies de Viladecans