Reivindicació fluvial

El riu Besòs serà el protagonista d'una bicicletada el pròxim 27 de maig

La prova començarà simultàniament des de Granollers, Montornès del Vallès i Parets del Vallès.

foto-presentaci

foto-presentaci

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El riu Besòs acollirà el pròxim diumenge, 27 de maig, la XVI Bicicletada del Besòs, una prova de ciclisme que té com a objectiu posar en relleu aquest espai natural de l’àrea metropolitana. 

Segons ha informat el Consorci Besòs Tordera,  amb un màxim de 1.000 participants, la prova començarà a les 9.30 hores, de manera simultània, des de GranollersMontornès del Vallès i Parets del Vallès, on els ciclistes recorreran els camins fluvials dels rius Congost, Mogent i Tenes, respectivament, fins a arribar al Besòs.

Una vegada els ciclistes arribin al riu, la prova continuarà camí avall fins a arribar al mar, alParc Fluvial del Besòs, espai que delimita Barcelona amb la localitat de Sant Adrià de Besòs. Els ciclistes que vulguin podran afegir-se a la resta de participants en punts d’incorporació situats a Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramenet.

El Consorci, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Adrià, ha preparat una festa final amb actuacions musicals del grup de hip-hop Brodas Junior i tallers de creació de caixes niu per a ocells organitzats pelGrup Ornitològic del Tenes (GOT).

Notícies relacionades

Com a novetat, i amb motiu del 30è aniversari del Consorci, tots els participants podran assistir a una botifarrada després d’inscriure-s’hi de manera gratuïta.

Més notícies de Parets