Fora residus

Parets s'uneix per netejar un tram del riu Tenes

Aquesta activitat mediambiental s'emmarca dins de la jornada europea 'Let 's clean up'

tenes

tenes

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un any més, l’Ajuntament de Parets del Vallès, mitjançant l’Escola de la Naturalesa i la regidoria de Medi Ambient, s’ha adherit a la campanya ‘Let 's clean up Europe’, una jornada popular de neteja dels espais d’interès natural que pretén fomentar la consciència ciutadana respecte a la conservació d’aquests entorns.

L’objectiu d’aquest any és netejar un tram del Tenes, un riu que paral·lel a la riera de Caldes i al Congost que ressegueix el Vallès de nord a sud i que desemboca al Besòs. Concretament, la campanya de neteja se centrarà en la recollida dels residus abocats pel curs i camins adjacents al riu amb un itinerari previst d’anada i tornada fins al pont de l’avinguda de Josep Tarradellas

La jornada es durà a terme divendres vinent, 11 de maig, amb sortida a les 10 h des de l’aparcament del Camp de Futbol Municipal Josep Seguer, i comptarà amb la participació dels alumnes de l’IES La Noria, tot i que l’activitat està oberta a tota la població. Les inscripcions es poden fer al web escolanatura.parets.cat o al telèfon 935 621 794.

Notícies relacionades

‘Let 's Clean up day’ és una iniciativa europea emmarcada en la Setmana Europea de la Prevenció de Residusque té l’objectiu de conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de manera incontrolada a la naturalesa, i de promoure la recollida d’aquests il·legals als entorns naturals. Es tracta d’una experiència didàctica i educativa que vol promoure el respecte per l’entorn i la reducció de residus.

Més notícies de Mataró