Quatre partits de Parets consensuen un text de suport als CDR

Donaran suport a aquesta moció Ara Parets ERC, Sumem Parets, PDECAT i NOPP

Imatge d’uns quants concentrats a la roda de premsa de CDR amb els cartells ’’jo sóc CDR’’, el 12 d’abril de 2018 (horitzontal). 4640#Agencia ACN

Imatge d’uns quants concentrats a la roda de premsa de CDR amb els cartells ’’jo sóc CDR’’, el 12 d’abril de 2018 (horitzontal). 4640#Agencia ACN / 4640#Agencia ACN (ACN)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Quatre grups municipals de Parets del Vallès-Ara Parets ERC, Sumem Parets, PDECAT i Nova Opció per Parets (NOPP) - demanen que l'Ajuntament de la localitat denunciï la criminalització per part de l'Estat espanyol dels CDR, els Comitès de Defensa de la República.

El text, que es tractarà en la Junta de Portaveus de maig, afirma que el consistori de Parets "considera una forma d'acció política absolutament legítima, la protesta, les mobilitzacions, la desobediència civil pacífica, resistent i no-violenta, pròpia d'una democràcia madura."

A més, el text explicita que l'Ajuntament "denuncia i es posiciona clarament en contra de les operacions d'Espanya que utilitzen els diferents cossos policials i instàncies judicials contra els Comitès de Defensa de la República i vulneren una vegada i una altra tots els drets civils i polítics dels ciutadans".

Notícies relacionades

I, finalment, la moció denuncia la criminalització de la protesta social, la repressió i la violència institucional i es posiciona a favor de la llibertat d'expressió, la llibertat ideològica i la llibertat de manifestació i la voluntat popular a favor del dret a l'autodeterminació de Catalunya per aconseguir una societat millor per a tots i totes, construïda des de baix.»

Més notícies de Parets