SIMBOLOGIA I ESPAI PÚBLIC

L'Ajuntament de Parets esborra de la via pública pintades sobre el 'procés'

En declaracions a 'SomParets.cat', l'alcalde Mingote ha explicat que l'acció respon "a les reiterades queixes de molts veïns que reclamaven que les netegéssim"

Una brigada de neteja esborrant un llaç groc.

Una brigada de neteja esborrant un llaç groc.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una brigada de neteja de l'Ajuntament de Parets està esborrant aquests últims dies les pintades referides al 'procés' dels espais públics del municipi català.

En declaracions al digital local 'SomParets.cat', l'alcalde Sergi Mingote ha explicat que l'acció respon "a les reiterades queixes de molts veïns que reclamaven que les netegéssim".

Tot i que Parets ha estat sent objecte de pintades tant a favor com en contra del 'procés' independentista, va ser dimarts passat quan van aparèixer llaços grocs al llarg de l'avinguda Catalunya.  Per la seva banda, dimecres al matí apareixien grafitis espanyolistes a les seus dels grups locals d'Ara Parets ERC i Sumem Parets, segons publica 'SomParets.cat'.

Notícies relacionades

"Això s'estava convertint en una guerra de pintades, per això molts veïns aquests dies ens han reclamat que les esborréssim. I com a institució hem cregut que l'Ajuntament havia de fer el que hem fet: netejar la via pública tant de símbols independentistes com espanyolistes, perquè l'únic que s'estava fent era crear una guerra creixent que no beneficia el poble en res", ha declarat Mingote.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA