CONTRA LA DISCRIMINACIÓ

Parets comença el seu 'Març de dones' amb una caminada per la igualtat

Del 4 al 21 de març es duran a terme activitats de reconeixement a les dones

huelga-feminista-comision

huelga-feminista-comision

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets es prepara per viure una nova edició del "Març de dones", que se celebrarà entre els dies 4 i 21 de març i inclou una desena de propostes amb l'objectiu d'impulsar la participació igualitària de les dones en la societat i el seu desenvolupament integral com a persones, en el marc del Dia internacional de la Dona el 8 de març.

El tret de sortida a les activitats es farà diumenge que ve, 4 de març, amb la 'Marxa Violeta', una caminada popular per la igualtat amb un recorregut de 10 km per Gallecs i amb el suport de la CAM. Les 200 primeres persones inscrites rebran un obsequi. Al final del recorregut hi haurà un vermut musical al Casal de Joves Cal Jardiner, amb la col·laboració de CEM María Grever.

Els ingressos de les inscripcions, que són d'1 euro, es destinaran a l'Associació Tamaia, Viure Sense Violència.

Xerrada sobre memòria històrica LGTBI

Diumenge, a les 18.30 h, el Teatre Can Rajoler acollirà l'obra 'Cabaret', i el dijous, 8 de març, Cal Jardiner serà l'escenari de la xerrada 'Recuperem la memòria història de les persones LGTBI als camps de concentració feixistes', a càrrec de David Serrano, professor de la Facultat de Comunicació URL i director del CILEC.

Altres activitats incloses en el programa seran un cinefòrum amb la projecció de la pel·lícula 'Tomboy', el concert 'Març de dones' amb les actuacions de Célia Varón i Noa Briceño, Les Minervas i 2 Ladies on the Stage; el Club de Lectura i l'exposició de documents programada per la Biblioteca Can Rajoler; l'obra 'Monólogos 10 woman', amb les actrius Yolanda Ramos i Paloma Jiménez, a la Sala Basart Cooperativa, o els tallers de prevenció de discriminacions per raó de gènere als instituts de secundària, a càrrec de l'associació Candela i dins del projecte de joventut 'Gènere als instituts'.

Notícies relacionades

Com cada any, també es durà a terme el tradicional 'Sopar de Dones. Porta el teu plat i el teu somriure! '. Per participar és necessari inscriure's prèviament al Casal de joves Cal Jardiner fins al 14 de març.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA