Anar al contingut

ESPAI PÚBLIC

Parets inicia un procés participatiu per decidir sobre la fesomia de la plaça de la Salut

La proposta dona a escollir entre dos models que responen a la voluntat de potenciar el seu ús com a espai familiar, joc i oci

El Periódico

Les dues opcions del procés participatiu.

Les dues opcions del procés participatiu.

L'Ajuntament de Parets del Vallès ha posat en marxa un nou procés participatiu per decidir sobre la fesomia definitiva de la plaça de la Salut. La proposta dona a escollir entre dos models que responen a la voluntat de potenciar el seu ús com a espai familiar, de joc i d'oci, tenint en compte dos criteris: la millora dels accessos i recorreguts a través del parc i els voltants i la creació de zones de jocs infantils per edats.

La primera opció inclou dos espais de jocs infantils diferenciats per franges d'edat -de 3 a 6 anys i de 6 a 12 anys-, una tipologia de jocs infantils metàl·lics i de plàstic i la instal·lació de bancs de fusta.

Pel que fa a la segona proposta, es farien tres espais de jocs infantils diferenciats per franges d'edat -de 0 a 3 anys, de 3 a 6 anys i de 6 a 12 anys-, amb una tipologia de jocs infantils de fusta i dos espais d'estada amb bancs de pedra i de fusta. A les dues propostes, es continuarà mantenint un espai amb paviment dur que podrà acollir actes polivalents.

Fins al 28 de febrer

La participació està oberta a les persones que visquin a Parets del Vallès o bé que tinguin vinculació amb el municipi. Al butlletí de participació haurà de marcar amb una ics la proposta que es vulgui prioritzar.

El termini de participació finalitza el 28 de febrer i es pot fer la votació a través del web municipal 'Parets.cat' i a través de les butlletes que trobarà en els diferents equipaments municipals i el pròxim número del butlletí municipal 'Parets al dia'.

Dilluns passat es va instal·lar una carpa informativa als mercats ambulants del Camp de les Peces i Can Berenguer.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes: Urbanisme