A CAL JARDINER

Parets organitza una jornada de trobada i promoció d'artistes locals

La 'Nit d'art jove' tindrà lloc el 17 de març

Una activitat al Casal de Joves Cal Jardiner.

Una activitat al Casal de Joves Cal Jardiner.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Servei de Joventut de l'Ajuntament de Parets ha creat una nova activitat amb l'objectiu de potenciar i donar a conèixer als artistes emergents del municipi. Es tracta de la 'Nit d'art jove', que es farà coincidint amb la jornada de portes obertes que tindrà lloc al Casal Cal Jardiner el 17 de març.

La jornada de portes obertes començarà a les 14 h amb un dinar musical a preus populars amb actuacions de grups vinculats als locals d'assaig i el grup de batucada Tambors de Parets'.

A partir de les 16 h, es farà una 'escape room' a l'exterior del centre i tornejos de tennis de taula, futbolí i play.

Cursos i tallers

La jornada dels artistes començarà a les 22 h, durant la qual es podrà fer un tast dels cursos i tallers relacionats amb les diferents expressions artístiques que es duen a terme a Cal Jardiner: dibuix, màniga, grafitis, batucada o teatre.

Simultàniament, en un ambient lúdic i festiu, amb música de DJ Panko, un dels excomponents del grup Ojos de Brujo, tots les artistes de Parets que vulguin mostrar el seu art podran exposar o mostrar la seva obra públicament.

Notícies relacionades

Les inscripcions, tant per al dinar, la 'escape room', o per participar en la 'Nit d'art jove' es poden fer fins al 9 de març al Casal de Joves Cal Jardiner.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Art Joves