2-0

L'efectivitat somriu al Parets FC davant el CE Premià

Tot i que els visitants van tenir la possessió, els locals es van avançar en el marcador i van aconseguir la victòria

El partit va acabar amb una expulsió per a cada bloc i David Parra va destacar l'actitud del seu equip

Imatge del partit Parets-Premià.

Imatge del partit Parets-Premià. / RAP10FM

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El primer equip del Club de Futbol Parets va guanyar 2-0 al Club Esportiu Premià diumenge passat, 29 de gener. Va costar però es van emportar els tres punts contra un equip que va controlar el joc i va dominar el control del partit; però al Parets li va somriure l'efectivitat, segons publica la ràdio local 'Rap107FM'.

El Parets es va quedar amb 10 jugadors després de l'expulsió de Pedro Navio, quan encara faltava mitja hora per acabar el partit, que es compensaria amb una nova expulsió a les files del Premià.

El partit va finalitzar amb la victòria del Parets, en què van marcar Otman El Cabriti (min. 27) i Jonathan González, quan faltava un minut perquè acabés el partit.

"Actitud positiva"

Notícies relacionades

En declaracions a 'Rap107FM', l'entrenador del Parets, David Parra, ha explicat que l'expulsió els va obligar a replegar-se i estrènyer bé les línies, "però crec que vam estar bé, l'actitud va ser molt positiva i fins i tot ens van anul·lar un gol i el resultat podria haver sigut més contundent, malgrat que el Premià va tenir més la pilota que nosaltres".

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA