VALORACIÓ EXTERNA

Una auditoria avalua amb un 8,2 el servei de neteja de Parets

L'oposició va criticar en sessió plenària l'absència de l'opinió dels veïns en l'examen realitzat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Segons l'auditoria externa encarregada per l'Ajuntament de Parets, la puntuació global del contracte de recollida de residus urbans i de neteja viària contractat pel consistori és de 8,22 sobre 10.

Es tracta d'un estudi dut a terme per l'empresa Lovic entre octubre i abril d'aquest any i que posa de manifest els punts forts i les deficiències del servei, segons publica el digital 'Contrapunt.cat'.

En sessió plenària, en relació amb aquests resultats, el grup municipal Ara Parets ERC va demanar, però, la millora de la neteja a les zones industrials, que ha rebut una valoració de 7,6 sobre 10, i als contenidors del poble.

Sensació dels veïns

Per la seva banda, el portaveu de C'sManuel Losada, va apuntar durant el Ple que la nota final de l'auditoria "no es correspon amb la sensació que tenen els veïns sobre el servei de neteja", mentre que Rosa Martí, de NOPP, afegia que els plans d'ocupació que es contracten per reforçar el servei de neteja "haurien de destinar-se a les zones que no queden del tot cobertes".

Antonio Molina, de Sumem Parets, va demanar que en futures auditories s'inclogui una enquesta als veïns sobre el grau de satisfacció amb el servei.

Resposta de l'alcalde

Notícies relacionades

Davant les crítiques de l'oposició, Sergi Mingote, alcalde de Parets, va defensar "la importància d'una auditoria externa que fiscalitzi i controli el servei", així com reivindicà el recolçament dels plans locals d'ocupació.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA