Reciclatge a Parets

Parets se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

La localitat participarà en la iniciativa que se celebra del 18 al 16 de novembre

setmana-prevenci-de-residus

setmana-prevenci-de-residus

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets organitza diverses activitats en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, els objectius de les quals són els de promoure la reutilització, conscienciar sobre la prevenció de residus, fomentar l'hàbit de reciclar i informar sobre aquesta temàtica en àmbits escolars.

L'Escola de la Natura forma part de la programació i ha impulsat una recollida de fotografies fetes per pares i alumnes en què apareguin objectes fets a partir d'elements reciclats.

L'activitat s'emmarca en la campanya de l'agència de Residus de Catalunya, sota el lema “Dona-li una nova vida”. Les fotografies es poden enviar a l'Escola de la Natura perquè siguin exposades al web del centre.

A més, a part de molts altres esdeveniments, també hi haurà mercats a la Setmana Europea de Prevenció de Residus, on hi haurà voluntaris per informar els ciutadans sobre recollida selectiva.

En la mateixa línia, sota el lema ‘A Parets, de residus, ni una engruna’ s'ha iniciat una acció per repartir borses reutilitzables per a entrepans anomenades “Boc’n’Roll” a més de 600 alumnes de 1r de primària i 1r d'ESO.

Notícies relacionades

Al mateix temps, 675 nens i nenes de P3, P4 i P5 del municipi rebran una carmanyola per a l'esmorzar. 

Més notícies de Parets del Vallès