ESPERIT EMPRENEDOR

Una escola de Parets desenvolupa un programa d'emprenedoria per a nens

Es tracta que els escolars creïn i gestionin una cooperativa tal com es fa a la vida real

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Escola Nostra Senyora de Montserrat de Parets del Vallès desenvoluparà el programa de foment d'emprenedoria 'CUEME' (Cultura Emprenedora a l'Escola).

Es tracta d'un programa educatiu que vol fomentar l'esperit emprenedor i les competències bàsiques definides al currículum d'educació primària.

Durant el curs escolar, els alumnes crearan i gestionaran una cooperativa amb el suport dels professors i tutors, de l'Ajuntament de Parets i d'altres agents socials de la localitat, com empreses i establiments comercials.

Immersió en el món empresarial

Durant aquest procés, els alumnes hauran de prendre decisions com crear una empresa, escollir la forma jurídica que considerin més adequada o decidir l'aportació de capital inicial que farà cada alumne.

Notícies relacionades

Essencialment, el programa consisteix a seguir els tràmits ordinaris per a la creació d'una empresa: elaborar els estatuts que regiran la societat, posar-li nom, crear el logo de la seva empresa, tramitar el CIF de la societat, decidir quin producte volen produir i assignar els equips i tasques a desenvolupar per cada alumne a la cooperativa, entre d'altres.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA